240.79

Met een premium account kan je reageren op aanvragen, zo kom je in contact met de vereniging.

Categorie:

Beschrijving

Het lid worden van Sportclub Plaza is zoals aangegeven erg gemakkelijk en tevens zonder kosten. Door lid te worden van de website, blijf je op de hoogte van alle aanvragen van verschillende sportverenigingen binnen de door jou gekozen categorieën. Je zal een melding ontvangen van deze aanvragen waardoor je in contact kan komen met de desbetreffende sportvereniging. Om daadwerkelijk in contact te komen met deze sportverenigingen is het noodzakelijk om een premium account aan te maken via de website. Met dit account kan je de verenigingen helpen met hun aanvragen en zodoende nieuwe klanten werven met de best passende offerte. Voor dit premium account betaal je eenmalig een bedrag van €199. Dit zorgt ervoor dat je één jaar lang kan reageren op de aanvragen die voor jouw bedrijf binnenstromen. Voor de prijs van €199 ben je dus een jaar lang premium-lid van Sportclub Plaza!