Hoe werkt het?

Een aanvraag op Sportclub Plaza plaatsen, gaat snel en eenvoudig. Plaats op de website wat jouw vereniging nodig heeft, dan worden leveranciers op de hoogte gebracht. Je ontvangt de reacties van deze leveranciers op de e-mail en vervolgens vergelijk en kies jij de beste uit. Het is eenvoudig, gratis en tijdbesparend.

Stap 1: Plaats je aanvraag

Binnen een paar eenvoudige stappen plaats je een aanvraag op Sportclub Plaza. Alle soorten aanvragen zijn mogelijk en iedereen binnen een sportvereniging kan aanvragen plaatsen. Vermeld hierbij zoveel mogelijk informatie, zodat het voor de leveranciers duidelijk is.

Stap 2: Leveranciers reageren

Alle geïnteresseerde leveranciers zullen via de e-mail contact met je opnemen. Zij reageren op de aanvraag met een passend aanbod voor jouw vereniging.

Stap 3: Vergelijk en kies

Na het ontvangen van verschillende mails, kun je de leveranciers met elkaar vergelijken en het aanbod kiezen wat het beste bij jouw vereniging past.

Plaats aanvraag   Inschrijven als bedrijf