Al meer dan 30 jaar brengen wij de fans bij de artiest!

Ticketmaster Nederland is actief op het gebied van ticketverkoop en maakt onderdeel uit van Ticketmaster, de wereldwijde marktleider op het gebied van ticketvoorverkoop en één van de grootste e-commerce sites.

Als marktleider zijn wij constant bezig te investeren in nieuwe technologie en hebben we onszelf verplicht altijd world class service te bieden in de hele entertainment ticketing sector. Sinds de lancering van de website in 1998 heeft Ticketmaster zichzelf ontwikkeld tot bekendste en meest vertrouwde ticketverkoper. Wij bieden duizenden klanten per jaar verkoop en marketing ondersteuning.

Ticketmaster wordt ondersteund door een sterk internationaal team dat zich volledig concentreert op technologische innovatieve ontwikkelingen met een sterke focus op nieuwe en social media. Het geautomatiseerde systeem met volledige toegangscontrole d.m.v. scan apparatuur biedt via online verkoop op Ticketmaster.nl, een callcenter en diverse verkooppunten binnen Nederland een optimale dienstverlening aan elke evenementhouder.

Met de verkoop van meer dan 3,5 miljoen tickets per jaar behoort Ticketmaster tot de grootste officiële ticketingbedrijven in Nederland. Tot de belangrijkste evenementhouders behoren o.a. de Ahoy, Mojo Concerts/Live Nation Nederland en de grootste poppodia (o.a. Melkweg, Paradiso en Popcentrum 013). De website Ticketmaster.nl biedt consumenten 24 uur per dag snel en veilig toegang tot een breed assortiment van tickets voor muziek (concerten, poppodia en festivals), sport, cultuur en familie evenementen.