Omschrijving

Sporting ID is in 2015 opgericht en met verscheidene ondernemingen welke onder Sporting ID vallen is Sporting ID als geen ander nauw betrokken bij sportend Nederland. Onder Sporting ID vallen Aanvoerdersband.com, Sportmaterialen.com & Shin ID.

Aanvoerdersband.com is alles waarmee het begonnen is bij Sporting ID. Aanvoerdersband.com geeft jou de mogelijkheid om je unieke aanvoerdersband zelf te ontwerpen! Hier kan je met onze speciale online editor een logo, teksten en afbeeldingen op de aanvoerdersband plaatsen en zo jouw eigen aanvoerdersband te ontwerpen! Met de websites Aanvoerdersband.com, Captain-Armband.us, Captain-Armband.com, CaptainArmband.uk en Captain-Armband.es kunnen wij op elke werelddeel onze aanvoerdersbanden leveren. Kort samengevat: Online, gemakkelijk en snel je eigen aanvoerdersband maken!

Sportmaterialen.com is sinds September 2017 onderdeel van Sporting ID geworden. Sportmaterialen.com is ontstaan na de over name van Sport Creations en levert uitsluitend sportaccessoires en sportartikelen tegen scherpe en marktconforme prijzen. Naast het leveren van sportartikelen verzorgen wij ook het bedrukken van teamkleding en sportkleding zoals trainingspakken en presentatiepakken die van een bedrukking moeten worden voorzien. Wij kunnen ook tevens verschillende sportkledingmerken leveren.

Shin ID levert scheenbeschermers welke geheel kunnen worden gepersonaliseerd naar wens van de klant. Door een goede kwaliteit scheenbeschermer aan te bieden, tegen scherpe en marktconforme prijzen kunnen wij zeggen dat we uniek zijn met Shin ID in de sportwereld. Vele professionele voetballers spelen inmiddels met Shin ID.