PEAK SPORT kent haar oorsprong in China en is wereldwijd actief als sportmerk. We zijn partner/supplier van diverse Olympische Committees, waaronder Brazilië, Oekraïne, Slovenië, Roemenië en New Zealand en van zeer veel Nationale Sportbonden, zoals de Nationale Volleybal en Basketbal Teams van Servië, Duitsland (basketball), Australië (Basketball), Nigeria (Basketball) en in Nederland van de Nederlandse Basketball Bond voor alle scheidsrechters en Nationale 3×3 Teams. In Nederland hebben we een sterke positie in de basketball sport en zijn wij dit nu verder aan het uitbouwen in andere team sporten.

Ons aanbod bestaat uit team wear, sportschoenen, accessoires en sport kleding voor individuele sporten zoals tennis, running, fitness en training.

Tevens bieden wij customized team wear voor verenigingen vanaf een minimale order aantal van 10 tenues, gebaseerd op eigen designs inclusief directe bedrukking van nummers, namen , club- en sponsorlogo’s.

Kortom we hebben u een breed aanbod te bieden.