Speelt uw club ook binnenkort in Quick Teamwear?

Zoals echte muziekliefhebbers praten over de unieke kwaliteit van de LP, zo praten echte voetballiefhebbers over de unieke uitstraling van het katoenen shirt zonder reclame en de zwarte schoen met de witte strepen…

Het katoenen shirt is vervangen door de nieuwe materialen, maar de authenticiteit en liefde voor het vak is waar we voor blijven gaan. Quick is terug op de velden! Als een oer-Hollands sportmerk sinds 1905 gaat Quick verder de strijd aan. Zonder ons te overschreeuwen, onafhankelijk, vrijgevochten en altijd gericht op de toekomst.

VOORUITSTREVEND EN AUTHENTIEK

Trots zijn we op de vele clubs die het vertrouwen hebben gesteld in Quick als teamwear merk. Naast S.B.V Excelsior en S.C. Cambuur ook vele amateurclubs, zoals bijvoorbeeld VV Katwijk, VV De Meern, ARC, VRC Veenendaal, USV Hercules, VV Desk, VIOD,  VV NSVV, VOC

Een club verdient persoonlijke aandacht en betrokkenheid, dit koesteren wij!
Met ons unieke verhaal: een A-merk met een gepersonaliseerde clubuitstraling, zijn wij ervan overtuigd, dat wij samen met de club een lange termijnvisie en samenwerking kunnen aangaan.

Wij bieden u diverse mogelijkheden in zowel Cut & Stitch als Sublimatie tenues naast onze ruime assortimentscollectie. Onze creatieve ontwerpafdeling helpt u graag bij het tekenen van uw nieuwe clubtenue.

Onze assortimentscollectie biedt een ruime keus om uw leden in de gewenste stijl aan te kleden, een beter visitekaartje voor de club is er niet!