Omschrijving

Klupp is een Nederlands sportmerk en het sportmerk van de toekomst. Klupp Sportswear B.V. is gevestigd in Barendrecht en een in 2008 opgerichte, snel groeiende, organisatie die zich bezig houdt met het ontwerpen, produceren en verkopen van sportkleding en sportartikelen van het merk Klupp.
In samenspraak met de opdrachtgever (vereniging) wordt voor hen, door de ontwerpafdeling van Klupp, een complete unieke kledinglijn ontworpen. Klupp Sportswear B.V. heeft haar eigen bedrukking afdeling, zodat van ontwerp tot levering alles inhouse geschiedt.

In de periode dat het merk Klupp nu op de markt is hebben wij onze sterke positie inmiddels duidelijk weten te veroveren. Door het unieke concept en de uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding hebben wij in relatief korte tijd een aansprekende lijst met zeer tevreden klanten kunnen noteren.

Klupp sportkleding en sportartikelen worden vervaardigd uit de meest moderne materialen, gebruikmakend van de nieuwste technologieën. Hierbij zijn afwerking en design zeer belangrijk.

Klupp Sportswear B.V. ontwerpt en levert naast kleding voor de sportwereld ook kleding voor het bedrijfsleven en een leuke lijn van casual kleding.