Gear4Teams is een sportkledingbedrijf dat unieke teamkleding ontwerpt en produceert. Gear4Teams focust zich op het materiële aspect van teamsport. Wij geloven dat sportkleding een van de onderdelen is die teamspel en -prestatie kan beïnvloeden. Ons doel is dan ook om sportverenigingen te voorzien van materiaal en kleding, welke voldoen aan de allerhoogste eisen van de sporter en sportorganisatie.

Wij creëren sportswear voor elke sport, voor elke sporter. Voor teams, voor coaches, voor iedereen. Wij bieden geen standaard collecties, maar op maat gemaakte team gear. Van zeer goede kwaliteit, tegen lage tarieven. Onze designers staan voor u klaar om samen met u de kleding te ontwerpen. Logo’s, clubkleuren en andere details, middels borduren, printen of sublimeren: de mogelijkheden zijn oneindig!

Meer informatie?
Neem contact met ons op via +31 36 525 04 93 of info@gear4teams.com of kom naar onze stand op de Nationale Sportvakbeurs!