Over Eilers Sport

Eilers Sport, voorheen ook bekend onder de naam Schoolsport, is de importeur voor de Nederlandse markt van Mikasa en aanbieder van functionele sportartikelen. Dat doen we via onze partners/retailers en online via onze webshop.

Het begon 120 jaar geleden. Toen is onze passie voor sport begonnen. We wilden sportartikelen voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar maken: voor kinderen op school, voor mensen thuis, maar ook voor bedrijven en bijvoorbeeld verenigingen. Inmiddels leveren we 10.000 sportartikelen aan. Sinds 1968 zijn wij ook dè importeur voor Mikasa en bieden meer dan 350 Mikasa producten aan.

Onze missie is: Het plezier in sport en spel(en) in Nederland zoveel mogelijk te vergroten door sportartikelen voor iedereen toegankelijk te maken.

Met ons team werken we vanuit ons kantoor, tevens distributiecentrum in Zoeterwoude-Rijndijk.