Een clubblad maken zonder gedoe.
We willen graag dat jij je kunt bezighouden met je club en je leden. Dat is tenslotte het leukste om te doen. Daarom hebben onze techneuten het slimme online programma editoo ontwikkeld waarmee je in een handomdraai een professioneel magazine maakt. Zonder dat je enige grafische of technische kennis nodig hebt!

We helpen je om een boeiend clubblad te maken dat er kwalitatief uitziet en helemaal in de stijl en kleuren van je club is. Ook is het heel eenvoudig om advertenties van sponsors in te voegen. Zo kun je zelfs ‘winst maken’ met je eigen clubblad.

Je leden blij, je sponsors blij, je penningmeester blij. Dat is waarvoor we het bij editoo doen. Zeg eens, hoe lijkt het je om zelf een professioneel clubblad uit te geven? Je kunt er vandaag nog mee beginnen!

Zo maak je een eigen clubblad met het online programma editoo.
1. Maak een account aan en log in op editoo.nl
2. Leef je uit bij het maken van je eigen magazine.
3. We maken het digitale drukwerk.
4. We versturen het naar je leden of bezorgen het op één afleveradres.

Allereerst stellen we samen een prettige standaard opmaak vast. Daarin nemen we de vormgeving, de kleuren en de lettertypen op. Als de basis staat is het een kwestie van foto’s, artikelen, illustraties en andere content toevoegen. Zo eenvoudig is het!

We hebben bijzonder veel energie gestoken in het gemak waarmee je je clubblad kunt maken. Je zult merken dat ons programma automatisch kleuren, lettertypes en vormgeving aanpast zodat je blad een professionele uitstraling krijgt.

Omdat we weten dat veel clubs of verenigingen geen hoge budgetten hebben, houden we de prijzen scherp. Vaak kun je al een eigen clubblad maken én bij je leden laten bezorgen voor nog geen euro per stuk.