Club Connect

Bluetrace heeft een interessant en verdienmodel ontwikkeld waarmee clubs op een professionele wijze “connected’ kunnen worden. “Club Connect” is een concept waarbij supporters, gasten en clubmensen (gratis) gebruik kunnen maken van connectiviteit (WiFi) en er een hechte(re) gemeenschap (community) ontstaat bij door de inzet van de Club App.

De Club App voorziet clubs van diverse onmisbare functionaliteiten zoals;

✔️ Player of the month/year

✔️ Standen

✔️ Nieuws

✔️ Koppeling met Facebook

✔️ Club-informatie

✔️ Agenda / Evenementen

✔️ Pushberichten (mededelingen als afgelastingen)

De Club App is ook in staat om direct voor clubs (nieuwe) inkomsten te genereren, door:

✔️ Sponsor slider (bewegende animatie van bedrijfslogo in de app) als een nieuwe sponsor-mogelijkheid

✔️ Sponsor banners

✔️ Pushberichten voor het verspreiden van commerciële berichten

✔️ Sponsor2D: een affiliate programma waarmee de club op een eenvoudige manier duizenden euro’s per jaar kan verdienen

✔️ Optioneel: Verkopen en betalen van eten en drinken

Bekende voorbeelden zijn de uitrol van “Stadion Connect” bij AZ, Telstar en de Graafschap.  Vele andere clubs worden nog uitgerold de komende maanden.

Met een bestaande App kan ook geintegreerd worden!.

Samengevat Club Connect: perfecte 100% dekkende Wi-Fi gecombineerd met een automatische openende Wi-Fi App (zonder installatie op telefoon, werkt op de hele Club) en de installeerbare versie van de App (werkt overal op de telefoon).