AUTOMATICTV DE MULTICAMERA OPLOSSING VOOR PRODUCTIE EN WEDSTRIJDANALYSE
Produceer nu zelf een volledig geautomatiseerde live video productie van alle wedstrijden en trainingen (automaticTV.nl). Uniek is dat het systeem ook handmatig bedienbaar is, bepaal zelf overschakelen tussen camera’s en in- en uitzoomen. Tevens zijn diverse vormen van koppelingen met data mogelijk ter verrijking van web, app en sociale kanalen.
Onze software is geschikt voor hockey, (zaal)voetbal, handbal, basketbal en volleybal.

INTRODUCTIE AUTOMATICTV
Bekijk hier onze introductievideo
en maak kennis met alle mogelijkheden van AutomaticTV.

VIDEO FCBARCELONA
Benieuwd naar de mogelijkheden van AutomaticTV? Bekijk hier een aantal videoproducties van voetbal, hockey, basketbal, volleybal en handbal.

NIEUWE MOGELIJKHEDEN VOOR FANS, SPONSORS EN MEDIA
De vaste camera-oplossing en de software maken het mogelijk om live alle wedstrijden te analyseren en te bewerken. Clubs kunnen gemakkelijk een clip creëren van een highlight en verspreiden via een OTT platform, social media of de eigen clubkanalen.

BLIJF EIGENAAR VAN ALLE PRODUCTIES
Doordat de sportbond of club eigenaar is van de beelden, kunnen adverteerders en sponsors hun banners of commercials integreren in de productie. Alle producties worden opgeslagen via een bijgeleverde server.

PARTNERSHIP FC BARCELONA
Met AutomaticTV is een club verzekerd van:
• live video productie, creëren van highlights, scouting van spelers;
• analyse van wedstrijden en trainingen (compatibel met o.a. Sportscode);
• multicamera oplossing, bekijk alle acties terug vanuit verschillende posities (5 camera’s);
• audio: voeg omgevingsgeluid en een commentator toe aan een productie
• live alle acties annoteren en publiceer direct clips;
• een continue doorontwikkeling dankzij partnership met multiclub FC Barcelona (17 installaties) en 42 installaties in alle stadiums van Primera en Secunda Division.
• 10 FTE aan ontwikkelaars;
• nieuwe verdienmodellen en een gedegen klantenservice voor installatie onderhoud, ondersteuning en training (geen start-up).

GRATIS DEMONSTRATIE BIJ UW CLUB OF BIJ ALMERE CITY FC
Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demonstratie, aanmelden kan via info@automatictv.nl of T:036-7115115.
Uiteraard bent u van harte welkom bij Almere City FC om het systeem direct te bekijken.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar: www.automatictv.nl