Omschrijving

Vioma is opgericht in 2011 en heeft in de loop der jaren zowel nationaal als internationaal een betrouwbare naam opgebouwd. Hoogwaardige materialen, techniek en de grote kennis is de fundering van ons succes.

Wij leveren kwalitatieve producten door naast onze techniek en kennis ook betrokken te zijn bij het aanleveren van de te bedrukken artikelen, maar ook het in-huis ontwerpen van de bedrukking en het leveren van de artikelen.

Waar wij bij Vioma naar streven is helder: snelheid, duidelijkheid en vakkundigheid. In Vioma treft u een zeer betrouwbare partner aan met kennis van zaken en een scherpe tariefstelling.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een bezoek aan ons bedrijf.

Vioma werkt voor sportverenigingen, scholen (schooltenuetje.nl), bedrijfsleven en overheid en nu hebben wij ook een webshop.

 

Bedrijfskleding

Ook voor bedrijven kan Vioma veel betekenen. Of het gaat om pennen, om aan uw klanten weg te geven of dat u in de zomer al uw personeel in hetzelfde T-shirt wilt laten lopen compleet bedrukt in uw huisstijl, wij kunnen het allemaal voor u regelen. We kunnen verschillende kledingmerken leveren en u hierin adviseren. Door de nauwe samenwerking met onze zeefdrukkerij kunnen we kwalitatief goede textielbedrukkingen leveren. Of het nu gaat om de bedrukking met uw logo, tekst of webadres, samen met u maken wij een ontwerpvoorstel en dragen wij zorg voor uw bedrukking.

 

Merkkleding (sportteamkleding) uit de catalogus

Naast de specials levert Vioma ook merkkleding uit catalogi. De merken van deze teamsportkleding zijn in de regel: Jako, Erima, Acerbis, Masita, Jartazi.

 

Gespecialiseerd in teamsportkleding

Vioma heeft zich gespecialiseerd in het produceren van teamsportkleding. Het gehele productieproces wordt afgehandeld door ons eigen personeel. Er wordt niets uitbesteed aan lage-loon landen. Hierdoor zijn alle medewerkers nauw verbonden met het complete productieproces. Dit zorgt voor producten van top-kwaliteit en een efficiënte planning.

 

Wij zijn specialisten binnen het vakgebied

Specials

 

Ontwerp een tenue precies zoals u dat wilt;

Ontwerpen worden samen met de grafische ontwerpers ontworpen;

Speciale ontwerpen zijn mogelijk;

Kies uw eigen (team)kleuren;

Zeer gedetailleerde logo’s;