MotionView™ – Wedstrijdanalyse

Wedstrijd registratie en video analyse

AllSportSystems Europe levert complete camerasystemen om wedstrijden met 2,4 of zelfs vijf camera’s op te nemen. De videoanalyse kan plaatsvinden gelijktijdig met de wedstrijd of achteraf. Snel de belangrijkste clips sorteren voor de wedstrijdbespreking. Toe te passen voor elke sport. Van voetbal tot hockey, maar ook voor binnensporten als volleybal en handbal. Vraag nu een offerte aan!

Strive Cast

Informeer ook naar de mogelijkheden van Strive Cast. Dit webcasting systeem maakt het mogelijk om wedstrijden rechtstreeks uit te zenden via bv YouTube, een uitstekende mogelijkheid om de investering ook nog eens terug te verdienen. Gelijktijdig krijgt u de beschikking over de wedstrijdbeelden voor analyse. Informeer naar deze optie.